| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Administrator
Administrator OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Posted: 28.05.2008, 01:59 Post subject: Türk Otomobil Forum Açılıyor |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
Çalışmalarımız hızla sürüyor. Kategorileşme ve forum kurallarımız birmek üzere. Yakında otomobil konusunda Türkiye' nin paylaşım noktası olacağımıza inanıyorum.
Bölümler arasında arabalar resimleri, otomobil video ları, modifiye, motosiklet ve daha bir çok konu yer aılıçaktır. |
|
| Back to top |
|
 |
carman
Administrator OFFLINE

Ruh Haliniz
|
Posted: 28.05.2008, 07:17 Post subject: |
|
|
 _________________ Deneme |
|
| Back to top |
|
 |
bupDupepalk
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
|
| Back to top |
|
 |
bypeteaphar
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
|
|
| Back to top |
|
 |
zeriPoelice
ER OFFLINE

Ruh Haliniz
|
|
| Back to top |
|
 |
ExclusiveEscapes
ER OFFLINE
Ruh Haliniz
|
Posted: 31.12.2009, 01:36 Post subject: |
|
|
Trafik Sigorta Poliçesi iptali?
aracımın noter satısı asamasında zorunlu trafik Poliçemi ve kasko policemi kaybettim yeni araç alımında kampanya kapsaminda axa sigorta ile yenileme yapıldı bende eskisini iptal ederek ücret iadesini talep ettim fakat acenta sadece kasko ücretini ödeyebileceklerini trafik sigortasının aslı olmadıgı icin odeme yapamayacaklarını söylediler oysaki kurum yetkilisinden arac satısı asamasında ne yapmam gerektiği konusunda bilgi istediğimizde sadece noter satısının faxlamamın yeterli olacagını soylemişlerdi ve bizde satar satmaz faxladık sonra ki hafta akibeti konusunda bilgi istediğimizde firmaya gelmemi ve gelirken de orjinal evrakları getirmemizi soylediler fakat evrakları bir türlü bulamadık bende gerekli olmadıgı icin onemsememiştim bana doğru bilgi verilseydi mutlaka dikkat ederdim aracı alan kişide arabada olmadıgını soyluyor ödemenin tamamını yaptım daha 1 ay olmuştu kaskoyu odiyecekler zorunlu trafik sigortasinin kalan kısmını iadesini almamın yolu yok mu ? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|